top of page

OVER
ONS 

  • LinkedIn - White Circle

Bereikbaarheid en verbinding is het hart van ons bedrijf en wij geloven dat inzetten van slimme technologie en delen van kennis leidt tot nieuwe oplossingen & kansen. 

 

Onze naam Amalga vindt komt van het Latijnse woord amalgamare; het proces van samensmelting/ verbinding. Naadloze integratie van de allernieuwste technologie om de bereikbaarheid, dienstverlening of IoT vragen van onze klanten te realiseren. Dit is waar wij specialisten in zijn.  

Naast onze commerciële activiteiten zijn wij trotse ambassadeur van the unconnected

de zakelijk Specialist in Vast-Mobiel-Internet-IoT

large_edited.png

VOOR WIE DOEN WE HET?

Amalga Telecom biedt slimme communicatieoplossingen op maat voor vast & mobiel, internet en innovatieve toepassingen op het gebied van IoT voor het midden- & klein bedrijf, non-profit organisaties en overheden.

Calculate Savings_edited_edited.jpg

WAAROM DOEN WE HET?

Amalga Telecom gelooft dat integratie van slimme technologie de toekomst is. Door te kiezen voor slimme oplossingen bespaar je juist kosten en optimaliseer je de dienstverlening. Een win-win voor iedereen. 

HOE WERKEN WE?

Samen brengen we de telefonie of IoT wensen in kaart en waar de kwaliteit van de dienstverlening kan worden geoptimaliseerd door de nieuwste oplossingen naadloos te integreren hoe ja al werkt. Alleen nu nog slimmer en efficiënter.

pexels-fauxels-3184306.jpg

Geregistreerd

_edited.jpg

Geregistreerd

maatschappelijk 

Betrokken ondernemen 

TheUnconnected_Badge_5 (1).png

Waar vind je de blije klanten van Amalga?

large_edited.png
Klanten van Amalga__edited.jpg
bottom of page