top of page
links 3.jpg
large_edited_edited.png

Internet en EWan

 

Tegenwoordig is een goede internetverbinding van groot belang voor elk bedrijf. Een betrouwbare verbinding is een voorwaarde om in de cloud te kunnen werken.

 

Heeft u meerdere bedrijfslocaties, dan kunnen wij alle locaties slim en veilig aan elkaar koppelen.

 

Amalga Telecom levert verschillende soorten verbindingen, wij geven u graag passend advies over de mogelijkheden

 

ETHERNET OVER DSL

Amalga Telecom levert de nieuwe generatie VDSL diensten. Deze dienst maakt gebruik van bestaande koperdraden die vrijwel overal aanwezig zijn.

Voor kleinere vestigingen die nog geen glasvezel hebben is dit een uitstekende manier om verbonden te zijn met het internet. 

De maximale snelheid is 200Mbps downstream en 30 Mbps upstream.

Bridge%20at%20Night_edited.jpg
pexels-jess-vide-4319752_edited_edited_edited.jpg

ETHERNET OVER GLASVEZEL

Glasvezel heeft veel voordelen en glasvezeldiensten veel mogelijkheden. De snelheden zijn ongekend en de snelheid is zowel up- en downstream even groot.

 

Fiber to the Home (FttH), een krachtige dienst voor iedereen die vanuit huis werkt of bedrijven met een vestiging in een woonwijk. 

Fiber to the Business (FttB) heeft verschillende mogelijkheden. Op een glasvezel is het mogelijk om verschillende internetverbindingen te maken. Deze noemen we EVC’s en kunnen o.a. voor het internetten en een andere voor het intranet-verkeer worden ingezet om een privé netwerk met andere vestigingen te realiseren. 

 

De maximale snelheid is 1Gbps up en downstream.

ETHERNET OVER RADIO

Met een straalverbinding (radio) is het mogelijk om locaties kosteffectief aan te sluiten die op grote afstanden van een glasvezelnetwerk liggen, hiermee vermijdt u de graafkosten. 

 

Een straalverbinding is zeer geschikt om tijdelijke locaties aan te sluiten met contracten vanaf 3 maanden. 

 

De maximale snelheid is 800Mbps up en downstream. 

communicatie Toren
bottom of page