top of page
Utrecht avond 2 _edited.jpg

  
 GIGASNEL         GLASVEZEL
  7 bedrijventerreinen 
                 
 

 

Geweldig glasvezel nieuws!

DELTA Netwerk en Amalga Telecom starten met de vraagbundeling voor de aanleg van zakelijk glasvezel en komen graag kennis met je maken.

 

Wil jij ook supersnel en betrouwbaar glasvezel op een van de genoemde 7 terreinen en heb je ons net gemist? Zet een afspraak in onze agenda

 

Stap je voor 15 juli in geldt het aantrekkelijke introductieaanbod van:

     supersnel internet tot 1/1 Gbps met vast IP-adres

     geen vastrecht

     tot 1 jaar uitstel van activatie mogelijk

 

   Voor pakketten en prijzen download de folder

Deadline voor aanmelding is tot 15 juli 2023

Start
Vraagbundeling
 


Cartesiusweg – De Wetering Noord + Zuid – Demkade – Lage Weide – Nieuw Overvecht – Papendorp + Nieuwerijn – Oudenrijn 

DELTA_Netwerk2022_RGB.jpg
Logo Amalga vierkant 3.jpg

&

DELTA_Netwerk2022_RGB.jpg

DELTA Fiber is onderdeel van één van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. DELTA Fiber Netwerk zorgt voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel in Nederland en heeft de ambitie om zo veel mogelijk bedrijven en mensen toegang te bieden tot ons razendsnelle glasvezelnetwerk.

 

Inmiddels hebben al meer dan 1 miljoen huishoudens en bedrijven toegang tot het landelijke netwerk van DELTA Fiber. En daar komen iedere maand nog zo’n 30.000 adressen bij. Op naar 2 miljoen huishoudens en bedrijven die in 2025 gebruik gaan maken van het allerbeste internet.

& amalga telecom      

Utrechtse Amalga Telecom is aanbieder van internet, zakelijke telefonie en online werkplekken en IoT oplossingen voor het MKB. Onze aanpak is realistisch en pragmatisch met korte lijnen. Door de goede band met al onze klanten, maakt het makkelijk om altijd bij ons aan te kloppen voor een vraag of deskundige ondersteuning. Wij vinden het extra leuk om met Utrechtse bedrijven samen te ondernemen in onze mooie stad.

 

Wij proberen tot 15 juli 2023 met zoveel mogelijk ondernemers kennis te maken. Mocht dit je niet snel genoeg gaan, bel 030 7609970 of plan een afspraak in de agenda van Jos van Nieuwburg 

  Wie zijn                                               ?   

bottom of page